Kom in beweging bij Move2Work!

Wat doen wij?

Move2Work is een beweegprogramma dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Futsal Chabbab en het Werkbedrijf regio Nijmegen (WBRN). De deelnemers die aan ons traject deelnemen hebben diverse problematieken. Dit kan zijn psychiatrische problematiek, schulden, geen vaste woon of verblijfplaats of een verstoord dag/nachtritme (of combinaties hiervan). Elke deelnemer krijgt een persoonlijk begeleider waarmee hij/zij het hele traject doorloopt.


Structuur en discipline

In ons traject krijgen de deelnemers structuur en regelmaat aangeboden. Doordat zij vier maal per week al vroeg aanwezig moeten zijn bij onze activiteiten, creëren  wij in de loop van het traject structuur en discipline bij onze deelnemers. Dit is een belangrijke stap op weg naar een vervolgstap zoals school of een baan, hier wordt dit immers ook van hen verwacht.


Fysiek en mentaal fit

Doordat de deelnemers vier keer per week deelnemen aan onze activiteiten worden zij fysiek fitter, maar even belangrijk is dat zij mentaal ook fitter worden. Verschillende studies tonen de samenhang tussen mentaal en fysiek fit zijn aan, maar wij zien dit ook dagelijks in de praktijk. Deelnemers die voor het traject vaak alleen op de bank hingen, ongezond aten en weinig ondernamen, zijn nu fitte jonge mensen die weer op een positieve manier in het leven staan.


Vervolgstap

Het doel dat wij als Move2Work voor ogen hebben met onze deelnemers, is dat zij na ons traject klaar zijn voor de vervolgstap in hun leven. Deze vervolgstap kan zijn starten met een nieuwe opleiding, beginnen met een nieuwe baan, maar ook doorstromen naar verdere hulpverlening.


Contact

Wilt u meer weten over ons programma of heeft u een andere vraag? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.